Panowie. Ktoś ma podgrzewane dysze spryskiwaczy? Działa to?
[O2] Co warto lub nie warto zamówić do Toura2
Zwiń
X
-
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
-
-
Zamieszczone przez mrqtmteż się nad tym zastanawiałem czy to takie fajne jest??Turas 2 mit gas naturlich
Komentarz
-
-
Powiem wam, ze własnie dane mi było przekonac sie do grznych foteli Brałem udział w nagraniu jednago z odcinków Skoda test show i gdyby nie grzane fotele naprawdę cięzko byłoby znieśc zimno panujące na dworze i oczekiwanie w aucie na kolejny dubel, a tak grzanie fotela na max. i po 3 minutach już robilo się przyjemnie cieplutko Naprawdę fajnia rzecz!!Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Tak to jest, jak zasmakujesz to już potem ciężko się oprzeć. Fajny bajer nie ma co ukrywać. Da się bez tego żyć (w fieście nie mam), ale jak jest opcja dokupienia to moim zdaniem nie są to wyrzucone pieniądze. Szkoda, że każą dopłacać za lędźwie, ale tour jest okrojony niemal na maxa i taka już jego uroda.
Komentarz
-
-
vrs, zakładali mi w połowie listopada w ten sposób relingi - nie ma tragedii jeśli chodzi o wykonanie, natomiast trzeba liczyć się z kosztem robocizny.O2 Tour Kombi http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=47273
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez geralcikwynalazek jest fajny, niezbędny przy skórach imo... w poprzednim aucie miałem skórki i grzanie i w zimie ratowało to dupsko przed odmrożeniemOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Witam
Mam nowego Toura od prawie 2 miesięcy, tyle że nie w combi, zamówiłem do niego dosyć
sporo, ogólnie ze wszystkiego jestem zadowolony, ale widzę że mogłem się obejść bez kilku
rzeczy, żeby zaoszczędzić trochę kasy
Z tych rzeczy które wymieniłeś u siebie to moim zdaniem niepotrzebny jest podłokietnik z tyłu,
system ESP też wg mnie nie jest potrzebny bo to co ma ta Octavka w standardzie w zupełności
dla pełnego bezpieczeństwa wystarczy - ja ESP nie mam a cały czas mam wrażenie jakby
moje auto było przyklejone do drogi Dodatkowo ESP to chyba 1600zł...
Tak samo zastanów się nad alarmem, ja u siebie zamówiłem dokładany w salonie przed
odbiorem samochodu i teraz jestem wkurzony, bo policzyli mi 1000zł a okazało się że ten
alarm chroni tylko wnętrze samochodu i tylko we wnętrzu ma czujniki - nie ma tu reakcji
na uderzenie piłką np. albo na zmianę nachylenia auta czy na szarpanie za klamkę. Dopiero
przy odbiorze zobaczyłem jakie gówno mi za 1000zł w salonie zamontowali...
Może po prostu przed dołożeniem alarmu upewnij się sprzedawcy jaki on dokładnie będzie,
bo ja uważam że swojego mogłem w ogóle nie wstawiać.
Z tych rzeczy które ja dokupiłem u siebie to też czujniki parkowania moim zdaniem są bez
sensu - wywaliłem w nie 800zł a nie dość że czasem piszczą kiedy chcą to dodatkowo
szybko doszedłem do wniosku że czujniki te są w tym aucie niepotrzebne - widoczność
do tyłu w samych lusterkach bocznych jest rewelacyjna - może dlatego że są one 2 razy
większe niż w przeciętnym samochodzie ale to ich wielka zaleta. Salon mnie wkurzył z
tymi czujnikami bo wstawili chyba jakieś gówno za 200zł a policzyli mi 800.
Jeżeli chodzi o światła przeciwmgielne to się zastanów czy ważny jest dla Ciebie wygląd
auta - ta Skodzia z tymi światłami wygląda naprawdę bez porównania lepiej niż bez - tyle
tylko że są one w zasadzie niepotrzebne, a kosztują 800zł - ja jednak tego zakupu nie
żałuję bo auto wygląda z zewnątrz bez porównania lepiej.
Bardzo jestem zadowolony z podłokietnika Jumbo Box z nawiewami na tył - zapłaciłem za
niego 800zł ale warto było - wygoda dla kierowcy bez porównania większa a i o wiele lepiej
dla pasażerów z tyłu, i latem i zimą
Koniecznie dokup sobie listwy boczne - auto wygląda z nimi dużo lepiej niż bez i mamy dodatkową
ochronę przed uszkodzeniem z boku.
Tak samo zamów sobie klamki i lusterka w kolorze karoserii - dopłacisz 300zł a różnica jest
ogromna na plus.
Jeżeli chodzi o radio SWING to ja też nie wywalałem 1600zł w salonie tylko kupiłem używane
na Allegro i bardzo sobie chwalę - a zapłaciłem 650zł taka się trafiła okazja. Jeżeli
ogólnie chodzi o radio do tego auta to wstaw tylko Swinga bo każde inne nie będzie
pasowało, a to jest naprawdę rewelacyjnie dopasowane do wnętrza Octavki.
To tyle, ogólnie bardzo to auto polecam a poniżej masz linka do mojej Skodzi to sobie
polukaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrqtmAle kolega mar979 jak zwykle się rozpisał, ale fajnie ze tak obrazowo. fakt pewne rzeczy to tylko naciąganie klientów. grunt żeby kupować to co jest potrzebne
chcę opisać ze szczegółami.
Postaram się na przyszłość zagęszczać wypowiedzi
A co do moich wszystkich wypowiedzi na minus to też nie odbierajcie że jestem niezadowolony
z zakupu bo jest całkowicie na odwrót, o czym świadczą pierdóły których "się czepiam"
Pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mar979Dopiero
przy odbiorze zobaczyłem jakie gówno mi za 1000zł w salonie zamontowali...
[ Dodano: Nie 04 Gru, 11 09:07 ]
mar979,
a wycieraczkę z tyłu zamówiłeś?Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
Komentarz
-
-
[ Dodano: Nie 04 Gru, 11 10:05 ]
Zamieszczone przez mrqtmWycieraczka według mnie to zbędny wydatek. i trochę szpeci autoOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mkania777Ja zamiast alarmu zamówiłem blokadę skrzyni, co w/g mnie dużo lepiej chroni auto niż alarm.
ESP, kurtyny jak najbardziej przydatne.
Zamieszczone przez mkania777:haha:
Komentarz
-
Komentarz